Sevgili dostlarım, Kandil'i kutlamanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyorum. Bu mübarek gece, yüreklerimizin tek bir noktada buluştuğu, sevgi, hoşgörü ve kardeşlik duygularının en üst seviyeye çıktığı bir zaman dilimidir.
Rabbimizin bizlere lütfettiği bu kutlu günü, birlikte sevdiklerimizle en içten dileklerle kutlamak dileğiyle. Dualarımızın kabul olması, kalplerimizin bir kez daha nur ile dolduğu bir gece olsun. Tüm günahlarımızın affedildiği, huzur ve mutluluğun tüm evlerimize dolduğu Kandil gecesinde; sağlık, huzur ve bereket dolu bir yarın için dualarımızı yükseltelim.
Dostluğun ve kardeşliğin yoğun bir şekilde yaşandığı bu gecede, birbirimize olan sevgimizi artıralım, kırgınlıkları, öfkeyi bir kenara bırakalım. Dünya barışına, insanlığa ve sevgiye olan ihtiyacın farkında olarak, iyilikleri artıralım, hoşgörüyü ve anlayışı yüreklerimizde büyütelim.
Mübarek Kandil gecesinde, dualarımızın ve dileklerimizin gerçekleşmesini temenni ediyorum. Allah, dualarımızı kabul etsin, dualarımızın gücüyle hayallerimizi gerçekleştirmemize yardımcı olsun. Yarınlarımıza umut, sevgi ve bereket getirsin.
Kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun. Sevdiklerinizle birlikte sağlık, mutluluk ve huzur içinde nice Kandiller geçirmeniz dileğiyle. Ellerinizden getirdiğiniz bereketleri, günlerimize getirdiğiniz mutlulukları hiç eksik etmeyin. Kandilinizi en içten dileklerimle kutluyor, sevgiyle kalmanızı diliyorum.
Kandiliniz mübarek olsun!