Mobilya takımları veya tekli koltuklar satın alabileceğimiz güvenilir internet siteleri hangileridir?
Zaten görmeden alan kişi sayısı çok azdırMobilyaları hiç görmeden ve denemeden sipariş vermek sıkıntılı olmuyor mu? Yani beğenmeme ihtimali çok yüksek bence. Geri gönderme imkanı varsa olabilirdi diğer şekilde bence çok riskli. Mağazada görüp almak daha mantıklı olabilir.
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
yok ya ben satış yapan çok az olduğunu gördüm. istikbal de göremedim bellona da da yok mondide internetten satmıyorYanlış bilmiyorsam çoğu mobilya firması internet üzerinden satış yapıyor...
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
Demekki yanlış biliyormuşumyok ya ben satış yapan çok az olduğunu gördüm. istikbal de göremedim bellona da da yok mondide internetten satmıyor
Küçük aparatif mobilyalar alırken pek sıkıntı olmaz herhalde ona dokunup hissetmesende olur ?İnternetten ben mobilya alamazdım herhalde. Gidip dokunup hissetmeden ve görmeden alamam![]()
Olmaz herhaldeKüçük aparatif mobilyalar alırken pek sıkıntı olmaz herhalde ona dokunup hissetmesende olur ?
İtibar Puanı:
kaçıncı yüz yıldayızİnternetten ben mobilya alamazdım herhalde. Gidip dokunup hissetmeden ve görmeden alamam![]()
?kaçıncı yüz yıldayız![]()