Sevgilimden Ayrıldım
Kayıtlı Kullanıcı
- 19 May 2020
- 1
- 276
- 48
İtibar Puanı:
Giden sevgili nasıl geri kazanılır
Merhaba arkadaşlar, sevgilim ile ayrıldık.. giden sevgilimi nasıl geri kazanabilirim ?
Herkesin başına gelmiştir, mutlaka giden bir sevgiliniz olmuştur. Geri dönmüyor aylar geçti hala dönmüyor. Biraz size neler olduğundan bahsedeyim belki fikir verirsiniz.
- 3 yıl süren birlikteliğimiz vardı, bazen bende kalıyordu, beni o kadar çok sevdiğini söylüyordu ki evleneceğimizi düşünüyordum. Güleceksiniz belki ama annem bile biliyordu.
- Bana öyle bir ses tonuyla yaklaşıyordu ki resmen sesine aşıktım. Bana kimse o kadar özel hissettirmemişti..
- Gitmediğim falcı kalmadı, geri dönecek mi dönmeyecek mi diye iskambil kağıtları yüzünden kumarbaz olacağım neredeyse..
- Çok merak ediyorum şuan ne yapıyor, her dakika onu düşünüyor hayali ile dans ediyorum diyebilirim. Ben bitirdim ama insan sevse gider mi hiç? aşk böyle birşey mi?
- Üzülmeden sevemiyor muyuz?
- Bitirmek için sebeplerim vardı, bir insan telefon açıp seni aldattım diyebilir mi? hadi onu geçtim bir insan kapalıyım diye, bununla dalga geçebilir mi?
- Sürekli okuyarak kendisini geliştirdiğini söylüyor cahil olduğumu birşeyden anlamadığımı söylüyor.
- Kavgalarımızın en büyük sebebi ise yalanları olduğu için kavga etmek yerine yalan söylemeyi tercih ediyordu.
- İlişkide yalan olmamalı dediğim halde beni hiç dinlemedi ve hep öteledi..
Ne yapmam gerek diye defalarca düşündüm, gururuma yediremiyorum, yok birde tipini görseniz demek istediğimi anlarsınız, yani dünyanın en yakışıklısı olduğunu düşünüyor ama inanın öyle değil. İlk başlarda kendisi diyordu ben yakışıklı değilim, sonra ne olduysa kendisini biret pit sanıyo... bir havalar bir havalar anlatamam. Sonra aldattığını söylediğinde bunu da gülerek söyledi ve psikolojimi bozdu..
Şimdi düşündüm tekrar yazmak iyi geldi.. giden sevgiliyi kazanmak dedim ama hiç kazanmaya da niyetim yok onu anladım. Ben gönderdim ben çekiyorum desem yeridir. İnsan üzülüyor ve ben çok üzüldüm..