En Büyük Hayaliniz Nedir?
Ölmeden önce gerçekleştirmek istediğiniz küçük ve büyük tüm hayalleriniz nelerdir? Bunun yanında ise en büyük hayaliniz de nedir? ilk cevabı ben vereyim bari
Benim hayallerimden bir tanesi bir gün Rio'ya gitmek.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karavan alıp istediğim zaman istediğim yerde yaşamayı çok istiyorum
İtibar Puanı:
Beş kuruş para harcamadan dünyayı gezmek damak lezzetlerini keşfetmekEn Büyük Hayaliniz Nedir?Ölmeden önce gerçekleştirmek istediğiniz küçük ve büyük tüm hayalleriniz nelerdir? Bunun yanında ise en büyük hayaliniz de nedir?
ilk cevabı ben vereyim bari
Benim hayallerimden bir tanesi bir gün Rio'ya gitmek.
Bu imkanlı olabilirBeş kuruş para harcamadan dünyayı gezmek damak lezzetlerini keşfetmek
Büyük hayalim anne olmak. Bir birey yetiştirmenin, bu hayata bırakılabilecek en büyük Miraz ve en büyük fayda olacağını düşünüyorum. Tabii ki bu sadece benim Yetiştirdiğim çocuk için geçerli. Ancak bu hayalimi gerçekleştirmek için, alelade bir adamla Evlenip, alelade bir hayat yaşamayı düşünmüyorum. Gerçekten hayalimi gerçekleştirebileceğim adam karşıma çıkana kadar bu hayalimi gerçekleştirmek için bir eylemde bulunmayacağım. Bu adam karşıma çıkmazsa hayalimde gerçekleşmeyecek maalesef.
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı: