Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
Bu yuzyilda o kadar sevgisiz buyuyoruz ki suclusu anne babami yoksa bu yuzyilmi bilemiyorumGaliba anne ve babasının sevmediği çocuğun açlığını hiçbir şey doyuramiyor.. Sevgiden şüphe duyup sevildikleri yerden alışık oldukları sevgisizliklerde dolanip duruyorlar.. Sonra soruyorlar kendilerine, neden hep böyle insanları çekiyorum hayatıma?
Buna çok inanıyorum. Çok gerçek bi yorum. Böyle insanları “ben istediğim için” çektiğimi farkedince Onlarda eksik olan tarafımı tamamlamayı değil eksik olan yeri görüp fark etmemi sağlayan insanlar olduğunu anladım. Biraz zor oldu. Öldürmüyor ama süründürmüyor da değil? Benim sorunum sevgisizlik değil, sevgisizlik karşısında öfkemi kontrol edememe öfkenin neden kaynaklandığını bulamama Durumuydu. Sorunum sevgisizlik olsaydı belki halledemeyebilirdim..Galiba anne ve babasının sevmediği çocuğun açlığını hiçbir şey doyuramiyor.. Sevgiden şüphe duyup sevildikleri yerden alışık oldukları sevgisizliklerde dolanip duruyorlar.. Sonra soruyorlar kendilerine, neden hep böyle insanları çekiyorum hayatıma?
Buna çok inanıyorum. Çok gerçek bi yorum. Böyle insanları “ben istediğim için” çektiğimi farkedince Onlarda eksik olan tarafımı tamamlamayı değil eksik olan yeri görüp fark etmemi sağlayan insanlar olduğunu anladım. Biraz zor oldu. Öldürmüyor ama süründürmüyor da değil? Benim sorunum sevgisizlik değil, sevgisizlik karşısında öfkemi kontrol edememe öfkenin neden kaynaklandığını bulamama Durumuydu. Sorunum sevgisizlik olsaydı belki halledemeyebilirdim..
İtibar Puanı:
Farkındalık iyileşmenin yarısıdır, neyse ki sevilerek büyüdük bununla birlikte kendi ailelerimizin bir üst versiyonu olmak ve istemediğimiz zincirleri kırmak ciddi farkındalık gerektiriyor. Aksi taktirde anne ve babalarımızın kopyası oluyoruz onaylamadigimiz her şeyi taklit ediyoruz..Buna çok inanıyorum. Çok gerçek bi yorum. Böyle insanları “ben istediğim için” çektiğimi farkedince Onlarda eksik olan tarafımı tamamlamayı değil eksik olan yeri görüp fark etmemi sağlayan insanlar olduğunu anladım. Biraz zor oldu. Öldürmüyor ama süründürmüyor da değil? Benim sorunum sevgisizlik değil, sevgisizlik karşısında öfkemi kontrol edememe öfkenin neden kaynaklandığını bulamama Durumuydu. Sorunum sevgisizlik olsaydı belki halledemeyebilirdim..
Farkındalık iyileşmenin yarısıdır, neyse ki sevilerek büyüdük bununla birlikte kendi ailelerimizin bir üst versiyonu olmak ve istemediğimiz zincirleri kırmak ciddi farkındalık gerektiriyor. Aksi taktirde anne ve babalarımızın kopyası oluyoruz onaylamadigimiz her şeyi taklit ediyoruz..
neyin kafasındayızDuygusal açlık kişiye göre değiştiği için yanlış anlaşılmalar illakı oluyor. Önce kişi kendisi şaşırıyor anlamakda kendini zorluk çekiyor sonra etrafa bunu yansıtdığı için etrafda da yanlış anlaşılma ola biliyor. Duygusal açlığı kişi kendiliğinden dolduramaz kesinlinkle birileri dolduyor. Sadece o anı o kişi beklemek gerekiyor
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı: