Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bravo mükemmel bir cevap olmuş, tebrik ediyorum.Tabii ki meyvedir. Domates, bulunduğu yeşil bitkinin meyvesidir. Şayet bitkisi de yenen bir bitki olsaydı, bitki için sebze diyebilirdik. Ama domates her halükarda meyve olurdu. Asma yaprağı basit bi örnek olabilir. Üzüm meyve iken asma yaprağı sebzegillerden sayılabilir..
Teşekkürler
Hasta falan değilsinizdir inşallah @ERSAN.NET beyciğim.. Çok normal insan cevabı bu. Ersan.net cevabı değil )))Bravo mükemmel bir cevap olmuş, tebrik ediyorum.
İtibar Puanı:
Aşağı alalım Mahpeyker'iHasta falan değilsinizdir inşallah @ERSAN.NET beyciğim.. Çok normal insan cevabı bu. Ersan.net cevabı değil )))
Aşağı alalım Mahpeyker'i
[automerge]1635863510[/automerge]
Domates sebzedir, hiç soyup yemem mesela ve fakat; her türlü sebzeyle karıştırıp yemek yaparım, salçasını yaparım, yumurta ile karıştırır menemen yaparım ha derseniz ki meyve olunca tüm bunlar olmaz mı? Örneğin bir meyvenin de salçası yapılır! E okadarına aklım ermez işte.. Hasılı kelam ben sebze kategorisinde tüketiyorum
Mükemmel, Kelime hazinenize inebilmek için Saraydan muhafızları çağırttım.Aşağı alalım Mahpeyker'i
[automerge]1635863510[/automerge]
Domates sebzedir, hiç soyup yemem mesela ve fakat; her türlü sebzeyle karıştırıp yemek yaparım, salçasını yaparım, yumurta ile karıştırır menemen yaparım ha derseniz ki meyve olunca tüm bunlar olmaz mı? Örneğin bir meyvenin de salçası yapılır! E okadarına aklım ermez işte.. Hasılı kelam ben sebze kategorisinde tüketiyorum
Ne kadar saygılısınız, tebrik ediyorum gerçekten. BravooooooAfiyet bal şeker olsun.Şifa olsun Leyla Hanımcığım
Mükemmel, Kelime hazinenize inebilmek için Saraydan muhafızları çağırttım.
Ne kadar saygılısınız, tebrik ediyorum gerçekten. Bravoooooo
İtibar Puanı:
Çok teşekkür ederim Mahpeyker hanımAfiyet bal şeker olsun.Şifa olsun Leyla Hanımcığım
Teveccühünüz Ersan bey onore ediyorsunuz mahcup oluyoruz, teşekkürlerMükemmel, Kelime hazinenize inebilmek için Saraydan muhafızları çağırttım.
Ne kadar saygılısınız, tebrik ediyorum gerçekten. Bravoooooo
Çok güzel bir yanıt aynı şekilde düşünüyorum.Bu kadar nahif insanların yanında , saygısız olmayı başaramamak gibi bi gerçek var
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı:
İtibar Puanı: