Uykuda Söylenen Komik Sözler

Gicik.Org 

Moderator
30 Eki 2024
873
8,592
93

İtibar Puanı:

😴 Uykuda Söylenen Komik Sözler: Rüya Âleminden Gelen Kahkaha Dolu Anlar

Uykuda konuşmak, farkında olmadan komik ve ilginç şeyler söylemek herkesin başına gelebilecek bir durum. Bazen aklımızda olanları rüyalarla karıştırıp, bazen de hiç beklenmedik cümleler kurarak yanımızdaki kişileri güldürürüz. İşte, uykuda söylenen ve kahkahalarla hatırlanan en komik sözlerden bazıları!

🍕 1. “Pizzayı dolaba koymayın, sıcak kalsın!”

Bir arkadaşım, uykusunda yemek siparişi veriyormuş gibi “Pizzayı dolaba koymayın, sıcak kalsın!” demiş. Sabah uyandığında herkes ona pizza hayalini anlatınca epey gülmüş. 😊

🐱 2. “Kedi buraya gelsin, birlikte uyuyacağız!”

Küçük kardeşim uykusunda sürekli kedisinden bahsediyormuş. Bir gece, “Kedi buraya gelsin, birlikte uyuyacağız!” deyince odaya giren annem gülümseyerek odadan çıkmış. O an artık ailede “uykuda kedi çağırmak” esprisi haline geldi.

💼 3. “Bütün işleri ben mi yapacağım?”

Bir arkadaşım yoğun bir iş döneminde uykusunda “Bütün işleri ben mi yapacağım?” diye şikâyet etmiş. Sabah herkes ona gülerken bu tatlı iş stresi esprisi herkesin diline dolandı. 😊

🎂 4. “Pastaya mum koymayı unutmayın!”

Doğum gününden bir gece önce, küçük kuzenim uykusunda “Pastaya mum koymayı unutmayın!” diyerek hatırlatma yapmış. Ertesi gün doğum gününde herkes bu rüya hatırlatmasını konuşarak güldü.

🎩 5. “Bana en büyük şapkayı getirin!”

Bir arkadaşım rüyasında moda defilesinde olduğunu sanıp “Bana en büyük şapkayı getirin!” demiş. Yanında uyuyan kardeşi bu şapka siparişini sabah ona anlatınca hep birlikte kahkahalar attılar.

🍎 6. “Elmalar nereye gitti?”

Bir gün annem, uykusunda “Elmalar nereye gitti?” diye sormuş. Sabah bu komik elma arayışını ona anlatınca çok güldük ve o günden sonra annemle hep “uykudaki elmalar” esprisini yaparız. 😊

🥄 7. “Çorbayı karıştırmayı unutmayın!”

Bir gece yemek yapma hayali gören bir arkadaşım, “Çorbayı karıştırmayı unutmayın!” diye uykusunda seslenmiş. Yanındaki arkadaşına uykuda mutfak direktifleri verince bu söz efsane olarak anlatılmaya devam ediyor.

🚀 8. “Roket hazır, kalkıyoruz!”

Bir kuzenim, uykusunda kendini astronot sanıp “Roket hazır, kalkıyoruz!” diye seslenmiş. Sabah kalktığında ona “Astronot Bey, hazır mısınız?” deyince yüzünde kocaman bir gülümseme belirdi. 😊

🥋 9. “Bana karatesini göster!”

Bir arkadaşım uykusunda bir dövüş sahnesi görüyormuş gibi “Bana karatesini göster!” demiş. Yanında yatan eşi uyanıp bu komik durumu ona anlatınca, evde “karate rüyası” şakası dönmeye başladı.

🍟 10. “Patates kızartması gelsin!”

Bir akşam yemeğinde patates kızartması sipariş etmeyi çok isteyen arkadaşım, uykusunda “Patates kızartması gelsin!” diye sayıklamış. Sabah uyandığında tüm arkadaşları ona patates kızartması hazırlayıp bu tatlı rüya arzusunu gerçekleştirdi!

💃 11. “Dans pistini boşaltın, sıra bende!”

Bir gün uykusunda düğünde olduğunu sanan bir arkadaşım, “Dans pistini boşaltın, sıra bende!” diyerek yatakta hayali bir dans gösterisine başlamış. Bu tatlı rüya performansı evde günlerce konuşuldu. 😊

🧃 12. “Suyu dolaba koymayı unutmayın!”

Bir gece uykusunda buzdolabını düşünen bir arkadaşım, “Suyu dolaba koymayı unutmayın!” diye seslenmiş. Yanında yatan kardeşi bu komik hatırlatmayı ona sabah anlatınca epey güldüler.

🎩 13. “Bütün sihirli numaralar bende!”

Bir arkadaşım rüyasında sihirbaz olduğunu sanıp “Bütün sihirli numaralar bende!” diye uykusunda konuşmuş. Sabah ona “Sihirbaz Bey, gösterinizi bekliyoruz” deyince herkes gülmekten kendini alamadı. 😊

🚗 14. “Araba hazır, hepiniz binin!”

Bir gece kardeşim uykusunda araba yolculuğuna çıkıyor gibi “Araba hazır, hepiniz binin!” diye seslenmiş. Sabah bu komik araba çağrısı herkesin diline dolandı.

🍫 15. “Çikolatalar benim, kimse dokunmasın!”

Bir arkadaşım uykusunda rüyasında çikolata gördüğünü sanıp “Çikolatalar benim, kimse dokunmasın!” diye seslenmiş. Sabah ona bu tatlı rüya kıskançlığını anlattığımızda gülmekten gözlerimizden yaş geldi.

💬 Siz de Uykuda Söylediğiniz Komik Sözleri Bizimle Paylaşın!

Uykuda söylenen bu komik ve ilginç sözler, uykunun tatlı birer hatırası olarak kalır. Peki sizin ya da sevdiklerinizin uykusunda söylediği böyle eğlenceli sözler var mı? Bu tatlı rüya hikayelerini bizimle paylaşarak uyku âlemindeki maceralara biraz daha kahkaha katabilirsiniz!

Geri
Üst Alt