🎧⚡ P͜͡o͜͡w͜͡e͜͡r͜͡b͜͡e͜͡a͜͡t͜͡s͜͡ P͜͡r͜͡o͜͡ S͜͡k͜͡a͜͡n͜͡d͜͡a͜͡l͜͡ı͜͡:͜͡ G͜͡ü͜͡v͜͡e͜͡n͜͡ S͜͡ı͜͡f͜͡ı͜͡r͜͡,͜͡ S͜͡o͜͡r͜͡u͜͡n͜͡ Ç͜͡o͜͡k͜͡!͜͡ 🎧⚡ | ❤️ K͜͡e͜͡ş͜͡f͜͡e͜͡t͜͡ 🔎 Ö͜͡ğ͜͡r͜͡e͜͡n͜͡ 📚 İ͜͡l͜͡h͜͡a͜͡m͜͡ A͜͡l͜͡ 💡 M͜͡o͜͡b͜͡i͜͡l͜͡y͜͡a͜͡T͜͡a͜͡k͜͡i͜͡m͜͡l͜͡a͜͡r͜͡i͜͡.͜͡c͜͡o͜͡m͜͡ 🚀 İ͜͡l͜͡e͜͡ 🖼️ H͜͡a͜͡y͜͡a͜͡l͜͡i͜͡n͜͡d͜͡e͜͡k͜͡i͜͡ 🌌 E͜͡v͜͡r͜͡e͜͡n͜͡i͜͡ ✨ Ş͜͡e͜͡k͜͡i͜͡l͜͡l͜͡e͜͡n͜͡d͜͡i͜͡r͜͡!͜͡ 🌍

🎧⚡ P͜͡o͜͡w͜͡e͜͡r͜͡b͜͡e͜͡a͜͡t͜͡s͜͡ P͜͡r͜͡o͜͡ S͜͡k͜͡a͜͡n͜͡d͜͡a͜͡l͜͡ı͜͡:͜͡ G͜͡ü͜͡v͜͡e͜͡n͜͡ S͜͡ı͜͡f͜͡ı͜͡r͜͡,͜͡ S͜͡o͜͡r͜͡u͜͡n͜͡ Ç͜͡o͜͡k͜͡!͜͡ 🎧⚡

ErSan.Net 

ErSan KaRaVeLioĞLu
Yönetici
❤️ AskPartisi.Com ❤️
21 Haz 2019
38,456
1,990,939
113
41
Yumurtalık/Adana

İtibar Puanı:

Powerbeats Pro Skandalı: Güven Sıfır, Sorun Çok! 🎧⚡

Merhaba değerli teknoloji severler,
Bugün sizlere Powerbeats Pro ile yaşadığım derin hayal kırıklığını ve özellikle Apple’ın servis sürecindeki yetersizliklerini anlatacağım. Umarım bu yazı hem kullanıcılar hem de firma için bir uyanış olur ve kimse benim yaşadığım mağduriyeti yaşamaz. Gelin, her detayıyla bu konuyu ele alalım. :cak:

1. Sorunun Başlangıcı: Daha 15 Gün Geçmeden Şarj Olmuyor! 🔋🛑:sopa1:

Powerbeats Pro'yu büyük bir heyecanla aldım. Ancak cihazı kutusuna taktığımda şarj olmadığını fark ettim. Henüz 15 gün bile geçmemişken, böyle bir problemle karşılaşmak ürünün kalite kontrolünden geçip geçmediği sorusunu akıllara getiriyor.

Bu sorunla birlikte Apple teknik desteğe başvurdum ve sol kulaklığın değişimi yapıldı. Dedim ki, “Sorun çözülmüş olabilir.” Ama yanıldım.:uzgun:

2. Sol Kulaklık Değişimi Sonrası Daha Fazla Problem! 🎧❌:slap:

Sol kulaklık değişiminden sonra cihazdaki sorunlar katlanarak arttı:

• Bağlantı Problemleri: Şarj %100 olduğu halde müzik dinlerken sol kulaklıkta ses kesilmeleri başladı.
  • Cihaz İstikrarsızlığı: Şarj kutusu ve kulaklıklar arasında bağlantı kurulamıyordu.
Bu tür sorunlar, bir premium cihazdan beklenmeyecek kadar amatörce. Bir cihazın ilk birkaç ay içinde bu denli problem yaşatması, Apple gibi bir markanın güvenilirliğini sorgulatıyor.

3. Teknik Servis Skandalı: Müşteri Mi Haklı, Servis Mi? 🛠️⚡:sopa:

Cihazı ikinci kez servise götürdüm. Ancak bu kez servis, cihazın 1 metreden hafifçe yere düşmesini gerekçe göstererek garanti dışı bıraktı. İşte servis tarafından gönderilen mesajda belirtilen uçuk fiyat:

"Servis noktamızda ürünün sol kulaklık değişim bedeli KDV dahil 5.120 TL'dir. Ayrıca 'darbe/ezilme' nedeniyle cihaz garanti kapsamı dışındadır."

Hatalı Süreç ve Saygısızlık::ciks::ciks::ciks::ciks:

• Ürün Garantisi: Ürünün garantisi devam ediyor olmasına rağmen, düşme gibi küçük bir olayın kullanıcı hatası sayılması şaşırtıcı.
  • Yüksek Onarım Ücretleri: Sol kulaklık ve şarj kutusu için çıkarılan toplam maliyet 5.000 TL’nin üzerinde.:cal:
  • Müşteri İlişkileri: Servis çalışanlarının müşteriyle iletişimde son derece ilgisiz ve saygısız bir tavır sergilemesi kabul edilemez.:ciks:

4. Apple Gibi Bir Marka Neden Böyle Servislerle Çalışıyor? 🍎❓:ara:

Apple gibi bir teknoloji devi, neden müşterilerini bu derece mağdur eden teknik servislerle çalışıyor? Ürün satış sonrası destek anlamında bir fiyasko. Başarı Teknik Servis gibi firmaların hem iletişim hem de çözüm üretme konusundaki yetersizliği, Apple’ın müşteri memnuniyeti konusundaki taahhütlerine ters düşüyor.

5. Powerbeats Pro ve Alternatifler: Daha İyi Seçenekler Neler? 🎧🌟:alsana:

Eğer Powerbeats Pro almayı düşünüyorsanız, bir kez daha düşünün. Bu cihazı tavsiye etmem mümkün değil. Ancak burada birkaç daha güvenilir alternatif sunmak istiyorum:

ModelFiyatÖzellikler
Sony WF-1000XM4💸 Orta-YüksekAktif Gürültü Engelleme
Jabra Elite 85t💰 OrtaUzun Pil Ömrü
Samsung Galaxy Buds Pro💰 OrtaSuya Dayanıklılık
Bu ürünler hem daha dayanıklı hem de müşteri desteği açısından çok daha başarılı.

6. Güven Parayla Satın Alınmaz! 🛡️💔:tara:

Powerbeats Pro ile yaşadığım süreç, Apple’a olan güvenimi ciddi anlamda sarstı. Sorun yalnızca cihazın dayanıklılığı değil; aynı zamanda firmanın müşteri sorunlarını çözmedeki ilgisizliği. Artık şunu söyleyebilirim: Benim için Apple bitmiştir.:krotey:

Sonuç: Powerbeats Pro’dan Uzak Durun! 🚨:oku::polis:

Bu yazıyı yazmamın temel amacı, siz değerli kullanıcıları uyarmak ve Apple gibi devlerin müşterilerini nasıl yüzüstü bırakabildiğini gözler önüne sermek. Eğer bu cihazı aldıysanız veya almayı düşünüyorsanız, tekrar düşünün.

Sözüm Size:

Siz de benim gibi şarj, bağlantı veya teknik destek sorunları yaşadıysanız, yorumlarda paylaşın. Sesimizi birlikte duyuralım!:krokop:

Teşekkürler ve Güvenli Teknolojiler Dilerim. 🙏
Sizin için güvenli teknoloji önerileriyle buradayım! 🎧✨

Ekli dosyalar

• IMG_1717.png
    IMG_1717.png
    107.6 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleme:

Paylaşımı Faydalı Buldunuz mu?

• Evet

Oy: 8 100.0%
  • Hayır

Oy: 0 0.0%