Küçükken Yaptığınız En Komik Şakalar

Gicik.Org 

Moderator
30 Eki 2024
873
8,592
93

İtibar Puanı:

😄 Küçükken Yaptığınız En Komik Şakalar: Çocukluk Anılarınızı Kahkahaya Dönüştüren Tatlı Yaramazlıklar

Çocukken hepimiz eğlenceli şakalar yapmayı severdik. Bazen ailemize, bazen arkadaşlarımıza oynadığımız bu küçük şakalar, çocukluk yıllarımızın unutulmaz anıları arasında yer alır. İşte çocukken yaptığınız ve hatırladıkça gülümseten en komik şakalardan bazıları!

🍭 1. Şeker Yerine Tuz Şakası

Bir gün annemin hazırladığı şeker kavanozuna gizlice biraz tuz eklemiştim. Şekeri alan herkes tuz tadını alınca şaşkınlıkla yüz ifadeleri değişti. Sonrasında annem bu “tatlı-tuzlu” şakayı fark edip bana gülerek “Şekerle tuz karışmaz, unutma” dedi. 😊

📱 2. Telefonu Ters Çevirme Şakası

Bir gün babamın telefonunu ters çevirip ses gelmediğini söylemiştim. O da şaşkınlıkla telefonu inceleyip ses sorununu çözmeye çalışıyordu. Gerçeği anlayınca ikimiz de bu tatlı teknolojik şakaya gülmeden edemedik.

🧂 3. Kahvaltıda Biber Dolu Sandviç

Kardeşimle birlikte hazırladığımız sandviçlerin içine biraz fazla miktarda acı biber koymuştuk. İlk lokmayı alan arkadaşımın yüzü aniden kızarınca bu küçük “baharatlı sürpriz” epey komik bir şaka olarak hafızamıza kazındı.

📸 4. Gülümse Hilesi

Fotoğraf çekinirken kardeşimin yüzüne kalemle gülen yüz çizmeye çalışmıştım. Her seferinde kendini aynada görünce daha da gülüyordu! Bu tatlı hile, fotoğraf albümümüzün komik anılarla dolu olmasını sağladı. 😊

🧼 5. Sabunlu Su Şakası

Küçükken bir gün sabunlu suyu dökmeyi unutup yerleri kaygan hale getirmiştim. Annem fark edince “Buralarda kayma tehlikesi var” diye gülümseyerek uyardı. Bu şaka her temizlik günü hatırlanır ve gülümsetir.

👢 6. Ayakkabının İçine Oyuncak Koyma

Bir gün babamın ayakkabısının içine minik bir oyuncak koymuştum. Giydiğinde oyuncak ayakkabının içinden çıkınca şaşkınlıkla bakakaldı ve biz kahkahalarla izledik.

🍕 7. Hayali Yemek Servisi

Bir gün yemek yapıyormuş gibi davranıp kardeşime “hayali yemekler” hazırladım. O da yemekleri ciddiye alıp “Çok lezzetli olmuş!” diyerek bana teşekkür etti. Bu hayali şaka yıllarca güldüğümüz bir anı olarak kaldı. 😊

📏 8. Boy Uzatma Hilesi

Bir gün yere küçük bir basamak koyarak boyumu olduğumdan uzun göstermeye çalıştım. Herkes boyumun uzadığına inanınca “Bir gün içinde büyüdüm!” dedim ve tüm aile bu şakayı uzun süre konuştu.

🔄 9. Kıyafetleri Ters Giymek

Bir gün kıyafetlerimi ters giyip ailemin yanına gittim. Herkes önce garipseyip sonra neden kıyafetlerimi ters giydiğimi anlamaya çalıştı. Bu küçük komik şaka çocukluk günlerimin vazgeçilmezlerinden oldu.

🐱 10. Kediyi Süper Kahraman Yapmak

Evdeki kedimizi “süper kahraman” yapıp ona pelerin takmıştım. Bir süre pelerinle dolanırken herkes bu komik görüntüye kahkahalarla güldü ve evdeki kediye “kahramanımız” lakabını taktık. 😊

🎈 11. Balona Patlama Şakası

Bir gün balonu fazla şişirip arkadaşımın yanında patlattım. Balon aniden patlayınca arkadaşım irkildi, ama sonra bu küçük şakaya birlikte güldük.

📚 12. Kitap Ayıracı Şakası

Bir gün arkadaşımın kitabının arasına komik bir not koydum ve kitabı açtığında bu notu buldu. “Dikkat: Bu kitap seni uyutabilir!” yazılı kağıdı bulunca gülümseyerek bana teşekkür etti.

🎩 13. Gizli Şapka Değiştirme

Bir gün ailemin yanına gidip şapka takarak başka biriymiş gibi davrandım. Onlara “Ben kimim?” diye sorunca herkes gülerek “Şapka taksan da seni tanıyoruz!” dedi. 😊

🎒 14. Çantaya Gizli Mektup Koyma

Arkadaşımın çantasına komik bir not bırakmıştım. Notta “Çantanın içinde gizli bir sürpriz var” yazıyordu. Çantayı karıştırıp notu bulunca yüzündeki şaşkınlık görülmeye değerdi.

🚰 15. Su Fıskiyesi ile Islatma Şakası

Bir gün su fıskiyesinin ucunu sıkıca bağlayıp, su açıldığında arkadaşımı hafifçe ıslattım. İlk şokun ardından su savaşına dönüştü ve bu tatlı şaka unutulmaz bir anı olarak kaldı.

💬 Siz de Küçükken Yaptığınız Komik Şakaları Bizimle Paylaşın!

Çocukken yaptığımız bu küçük ama komik şakalar, hayatımıza tatlı anılar katmıştır ve yüzümüzde bir gülümseme bırakır. Peki sizin de çocukken yaptığınız böyle eğlenceli şakalar var mı? Bu tatlı hikayeleri bizimle paylaşarak çocukluk anılarımıza birlikte kahkaha katalım!

Geri
Üst Alt