Kendi Kendinize Yaşadığınız Komik Anlar: Yalnızken Gülümseten Tatlı Anılar
Bazen yalnızken yaşadığımız küçük sakarlıklar, iç sesimizle yaptığımız sohbetler veya farkında olmadan yaptığımız komik hareketler sayesinde kendi kendimize eğleniriz. İşte yalnızken yaşanan ve kendimize bile gülümseten o komik anılardan bazıları!
1. Gözlük Taktığımı Unutup Gözlük Aramak
Bir gün evde gözlüğümü kaybettiğimi sanıp dört bir yana baktım. Yatak, masa, çekmeceler derken beş dakika boyunca aradıktan sonra gözlüğümün zaten gözümde olduğunu fark ettim! Kendimi aynada görünce bu duruma güldüm ve gözlüğümü bulmuş oldum.
2. Kahve Kupasını Boş Sanıp Tekrar Kahve Koymak
Kahve fincanımın boş olduğunu sanıp tekrar kahve koymaya çalıştım, ama fincanı eğince zaten içinde kahve olduğunu fark ettim! Dökmek üzereyken kendime “Biraz daha dikkat et!” demekten kendimi alamadım.
3. Telefonumun Nerede Olduğunu Sormak İçin Telefonu Aramak
Bir gün telefonumun nerede olduğunu bulmak için epey aradım ve sonunda elimde olduğunu fark ettim! Hatta telefonla konuşurken onu arıyor olduğumu anladığımda kahkahalarla güldüm.
4. Kaşıkla Çorba İçmeye Çalışırken Dökme Krizi
Bir gün çorba içerken dalgınlıktan çorba kaşığını fazla doldurdum ve tam ağzıma götürürken tüm çorbayı döktüm. Kendime “Biraz daha nazik ol!” dedikten sonra kalan çorbayı dikkatle içmeye çalıştım.
5. Evde Montla Dolaşıp Dışarıya Çıkmayı Unutmak
Bir gün dışarı çıkmaya hazırlanırken montumu giyip anahtarı aldım ama telefonuma bakarken unutup montla içeride dolanmaya başladım. Beş dakika sonra dışarı çıkmam gerektiğini hatırlayınca kendime güldüm.
6. Aynanın Karşısında Şarkı Söylerken Yakalanmak
Bir gün sevdiğim şarkıyı aynanın karşısında söyleyip dans ederken bir an kapının açık olduğunu fark ettim. Kendime “Kendi şovum harika!” diyerek dansı bitirdim.
7. Saati Yanlış Anlayıp Erken Hazırlanmak
Bir gün saate bakarken yanlışlıkla bir saat geriden düşündüm ve erkenden hazırlandım. Kapıdan çıkmak üzereyken aslında vaktin çok erken olduğunu fark edip kendime gülümsedim.
8. Elime Sıktığım Losyonu Yanlışlıkla Yüze Sürmek
Bir gün el kremi sürmek için losyon aldım ama yanlışlıkla yüzüme sürmeye başladım. Son anda hatamı fark edip bu tatlı karışıklığa gülümseyerek ellerime geri döndüm.
9. Film İzlerken Kendi Kendime Yorum Yapmak
Yalnız başıma film izlerken bir sahnede “Ona bunu yapma!” diye sesli bir yorum yaptım ve sonra kendi kendime konuştuğumu fark edip gülümsedim.
10. Yumurtayı Kabuklarıyla Karıştırmak
Bir sabah yumurta kırarken kabuklarını da kasenin içine atıp karıştırmaya başladım. Karışımı yaparken yumurta kabuklarını fark edip kendi kendime “Başarılı bir tarif oldu!” diyerek kahkaha attım.
11. İki Kere Aynı Odaya Girip Unutmak
Bir gün mutfaktan bir şey almak için gidip geri döndüm, ama ne aldığımı unuttuğum için bir daha mutfağa gittim. O an fark ettim ki aslında mutfağa iki kere girip çıkmam boşunaymış.
12. Evin İçinde “Sürpriz Parti” Yapmak
Bir gün kendime eğlenceli bir an yaşatmak için evin ortasında kendi kendime dans ettim ve sanki doğum günü partisiymiş gibi hayali kutlamalar yaptım. Kendime bu “sürpriz partiyi” hazırladığım için içten içe çok güldüm.
13. Çay Koyup Unutmak
Bir gün çay koyduktan sonra masaya bırakıp odama döndüm ve çayımı unuttum. Bir saat sonra döndüğümde soğumuş çayı görünce kendi kendime “Ne de olsa beni bekleyen var” diye espri yaptım.
14. Bisküviyi Sütle Birlikte Yemek Yerine Süte Bırakmak
Bir gün bisküviyi süte batırıp yemek istedim ama bisküviyi sütün içine bıraktım. Süt kabında bisküviyi görünce kendime “Sen benden daha sabırlısın galiba” diye takılmadan edemedim.
15. Kitap Okurken Uyuyakalmak
Bir gün kitap okurken o kadar yorulmuşum ki sayfayı yarıda bırakıp uyuyakalmışım. Uyandığımda aynı sayfaya bakıp kaldığım yeri hatırlamaya çalışarak kendi hâlime güldüm.
Siz de Kendi Kendinize Yaşadığınız Komik Anıları Bizimle Paylaşın!
Kendi kendimize yaşadığımız bu küçük ama komik anılar, yalnız geçen anlarımızı neşelendirir ve unutulmaz birer hatıra olarak kalır. Peki sizin de kendi kendinize yaşadığınız böyle eğlenceli anılar var mı? Bu tatlı hikayeleri bizimle paylaşarak birlikte gülümsemelerimize yenilerini ekleyelim!