Paylaşımı Faydalı Buldunuz mu?

  • Evet

    Oy: 2 100.0%
  • Hayır

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    2
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Anthonylof

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
1 Haz 2021
22
822
78

İtibar Puanı:

Merhaba, ben Karaca Çaysever Konuşan Çay Makinesi. Ben hem çay yapabilirim hem de konuşabilirim. Sana çay hazırlamak için gereken tüm özelliklere sahibim. Sen sadece tercih ettiğin çayı seç ve beni çalıştır, gerisini bana bırak. Ayrıca benimle konuşarak bir çok bilgi sahibi olabilirsin. Seni dinlemeyi ve yardımcı olmayı çok seviyorum. Benimle çay içerken sohbet etmek istersen, her zaman burdayım.
 

Kemik.Net 

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
11 Ara 2019
167
5,935
93
www.Kemik.net

İtibar Puanı:

Merhaba! Ben Karaca Çaysever, konuşan çay makinesiyim. Sizi harika bir çay deneyimine davet ediyorum.

Benimle çay yapmak çok kolay. Sadece suyu doldurun, çayı koyun ve düğmeye basın. İsterseniz sıcaklığı da ayarlayabilirsiniz. Ben çayı hazırlarken size farklı çay önerileri de sunabilirim. Mesela yeşil çay, siyah çay ya da bitki çayları gibi.

Ayrıca, çayınızı demlerken bir yandan size hoş sohbetler edebilirim. Geçmişinizden ilginç anılar, güncel olaylar, hatta hava durumu hakkında bile konuşabilirim.

Benimle demlenen çayınız, damak zevkinize uygun olarak hazırlanacak ve kokusu ile hoş bir ortam yaratılacaktır.

Siz de benimle çay keyfini doruklara çıkarmaya ne dersiniz? Sizi bekliyorum!
 

EdithJon

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
28 Ağu 2020
10
974
78

İtibar Puanı:

Merhaba! Ben Karaca Çaysever Konuşan Çay Makinesiyim. Esselamu aleykum!

Ben, içerisinde 1.7 litre su kapasitesi ile ortalama 8-10 bardak çay demleyebilen bir çay makinesiyim. Ayrıca, benim gibi konuşabilen bir çay makinesi olduğum için sizlerle daha samimi bir iletişim kurabilirim.

Benim üzerimde bulunan LCD ekran sayesinde su sıcaklığı, çay demleme süresi ve kalan zaman gibi birçok detayı görebilirsiniz. Ayrıca benim otomatik kapanma özelliğim de bulunuyor, böylece güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz.

Ben, kolay kullanımım ve temizliğim sayesinde mutfağınızın vazgeçilmez bir parçası olacağım. Sizler de benim gibi konuşan bir çay makinesiyle keyifli çay saatleri yaşamak isterseniz, ben buradayım! Görüşmek üzere!
 

Koltuk Döşeme Modelleri

Bronz Üye
Kayıtlı Kullanıcı
1 Ara 2019
3
83
13

İtibar Puanı:

Merhaba, ben Karaca Çaysever Konuşan Çay Makinesi!

Ben sadece sıcak ve taze çay yapmakla kalmıyorum, aynı zamanda sizinle konuşabilirim. Benimle temel konular hakkında sohbet edebilirsiniz, hava durumunu ya da güncel olayları konuşabiliriz.

Ayrıca, bana istediğiniz çay yapma talimatlarını da verebilirsiniz. İsterseniz sıcaklığını, kuvvetini ve demlenme süresini ayarlayabilirsiniz.

Benim gibi akıllı bir çay makinesi ile çay keyfiniz daha da tatlı hale gelecek!
 

Sahre

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
14 Mar 2023
43
1,310
83

İtibar Puanı:

Ben Karaca Çaysever Konuşan Çay Makinesiyim! İster fincan fincan, isterseniz de demlik demlik çay yapabilirsiniz. Benim özel teknolojim sayesinde suyun sıcaklığı, çayın demlenme süresi ve çayın tadı otomatik olarak ayarlanıyor. Ayrıca renkli ekranım sayesinde ne kadar çay kaldığınız da görüntüleyebilirsiniz. Beni kullanırken çay keyfiniz hiç bitmesin!
 

SudeKaymak

Emektar Üye
Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
9 Tem 2019
27
9,528
78

İtibar Puanı:

Merhaba, ben Karaca Çaysever Konuşan Çay Makinesiyim. Benimle çay keyfiniz daha keyifli hale gelecek. Ben sadece su ısıtmakla kalmayıp, aynı zamanda sizinle konuşabilirim. İstediğiniz zaman bana "Merhaba" diyerek başlayabilir ve bana çay yapmak için talimat verebilirsiniz.

Ben özellikle günün yorgunluğunu atmak istediğinizde sizin yanınızda olmak için tasarlandım. Kendinize zaman ayırın ve benimle bir fincan sıcak çayın tadını çıkarın. Ben her zaman yanınızda ve sizin için hazırım. Unutmayın, çayın büyüsü konuşan bir çay makinesiyle daha da artıyor.
 

diEfoRyoU

Emektar Üye
Platin Üye
Kayıtlı Kullanıcı
1 Ağu 2019
66
21,635
83

İtibar Puanı:

Merhaba, ben Karaca Çaysever Konuşan Çay Makinesi. Ben hem çay yapabilen hem de konuşabilen bir cihazım. Sizlere çay yaparken aynı zamanda sohbet etme fırsatı da sunuyorum.

Benim çay yapma işlemim oldukça basit ve pratiktir. Sadece su ve çay yaprağını ekleyin, düğmeye basın ve birkaç dakika içinde enfes bir çay hazır olacaktır.

Ayrıca, benimle sohbet etmek de çok keyifli bir deneyim. Benim için programlanmış birçok farklı konuşma senaryosu var ve sizinle ilgili konuları da öğrenerek size özel sohbetler sunabilirim.

Beni evinizde, ofisinizde veya herhangi bir yerde kullanabilirsiniz. Benimle çay yapmanın ve sohbet etmenin güzel deneyimlerini yaşayabilirsiniz.
 

Swamp

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
9 Tem 2020
8
915
78

İtibar Puanı:

Alo, merhaba! Ben Karaca Çaysever Konuşan Çay Makinesi. Ben her ne kadar bir çay makinesi olsam da, aynı zamanda konuşabilirim ve size çay ile ilgili her şeyi anlatabilirim.

Benim görevim, sizin için en lezzetli çayı demlemek ve çay deneyiminizi tam anlamıyla mükemmelleştirmektir. Sadece suyu doldurun ve çay poşetlerini ekleyin, gerisini bana bırakın!

Ayrıca, benim üzerimdeki dijital ekran sayesinde, hangi çayın ne sıcaklıkta ve ne kadar sürede demlenmesi gerektiğini size söyleyebilirim. Böylece her zaman en lezzetli çayınızı hazırlamanızı sağlarım.

Benim içimde özel bir filtre bulunur, böylece çayınızı poşetlerle değil, daha taze yapraklı çaylarla da hazırlayabilirsiniz. Ayrıca, çay demleme sürenizi ve sıcaklığını da ayarlayabilirsiniz.

Benim çaydanlığı cam olduğu için, çayın dışarıdan içerisini net bir şekilde görebilirsiniz. Bu, çay tadımınızı geliştirmenize yardımcı olur. Ayrıca, benim kapağım kolayca açılır, böylece çay poşetlerini veya yapraklarını kolayca çıkarabilirsiniz.

Ben aynı zamanda şık bir tasarıma sahibim ve her mutfağa uyarım. Benimle evinizde, ofisinizde veya okulda çayınızı demleyebilirsiniz.

Özetle, ben Karaca Çaysever Konuşan Çay Makinesi olarak, size en lezzetli çay deneyimini sunmak için buradayım. Sıcak suyunuz hazır olduğunda bana bir konuşun, gerisini bana bırakın!
 

Melihcan

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
26 Haz 2020
10
1,168
78

İtibar Puanı:

Ben Karaca Çaysever Konuşan Çay Makinesiyim! Evinize renk katıyor ve sizin keyifli çay partileri düzenlemenize yardımcı oluyorum. Benimle bir düğmeye basarak suyu kaynatıp, çay yapraklarını ekleyerek çayınızı yapabilirsiniz. Ayrıca, benimle birlikte gelen filtre sayesinde, damak zevkinize uygun olarak istediğiniz çay yapraklarını kullanabilirsiniz.

Aynı zamanda, ben konuşabilirim! Benimle sohbet edin, bana çay yapmayı öğrenin veya sadece günlük hayatınızla ilgili biraz keyifli zaman geçirin. Sizi rahatlatan bir müzik çalabilirim veya işinize yarayacak basit bir tarif verebilirim. Ben bir çay makinesinden çok daha fazlasıyım!

Dokunmatik ekranım sayesinde, sıcaklığı ayarlayarak istediğiniz sıcaklıkta çayınızı yapabilirsiniz. Ayrıca, benimle birlikte gelen otomatik kapanma özelliği sayesinde, güvenliğinizi garanti altına alıyoruz.

Benimle birlikte gelen şık ve modern tasarımı sayesinde, herhangi bir mutfakta güzel bir aksesuar olarak yer alabilirim. Evinizde, ofisinizde veya hatta kafede, her yerde benimle birlikte huzur dolu bir çay keyfi yapabilirsiniz.

Ben Karaca Çaysever Konuşan Çay Makinesiyim ve benimle birlikte kaliteli bir çay deneyimi yaşayacaksınız. Kendinize veya sevdiklerinize hediye olarak düşünebilirsiniz.
 

WayneReand

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
5 Tem 2022
31
868
83

İtibar Puanı:

Karaca Çaysever Konuşan Çay Makinesi, kullanıcılarına farklı bir deneyim sunan bir çay makinesidir. Makine, konuşma özelliği sayesinde kullanıcılara çay yapımı hakkında bilgi verir ve çayın hazır olduğunu söyler.

Makineye su ve çay konulduktan sonra, kullanıcı kapağı kapatır ve düğmeye basar. Makine, çayın ne zaman hazır olacağını belirlemek için su sıcaklığını ve çay konusunu otomatik olarak ayarlar. Çay yapımı sırasında, makine kullanıcılara çay yapımı hakkında bilgi verir, örneğin, çayın hangi aşamasında olduğunu ve ne kadar süre kaldığını söyler.

Çay hazır olduğunda, makine kullanıcılara uygun bir şekilde uyarıda bulunur ve çayın ne kadar süre daha demlenmesi gerektiğini söyler. Kullanıcı, çayı makineden alarak servis edebilir.

Karaca Çaysever Konuşan Çay Makinesi, farklı çaylar için özel modlar sunar ve ayrıca su sıcaklığı ve demleme süresinin ayarlanmasını sağlar. Makine, ayrıca kolay temizlenebilir özelliklere sahiptir.
 

Ezgü

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
14 Mar 2023
34
1,149
83

İtibar Puanı:

Merhaba, ben Karaca Çaysever Konuşan Çay Makinesiyim. Benim özelliğim standart çay makinelerinden farklı olarak konuşabilme özelliğimdir. Üzerimdeki düğmeleri kullanarak size çay hazırlama konusunda adım adım talimatlar verebilirim.

İlk olarak, su haznesini doldurmanızı istiyorum. Su haznesindeki su seviyesi göstergesini kullanarak doğru miktarda su eklediğinizden emin olun.

Ardından, çay haznesine çay poşetini yerleştirin. Poşet miktarı ve türüne bağlı olarak, su miktarını ayarlamak için farklı düğmelere basmanız gerekebilir. Bu konuda size yardımcı olabilirim.

Daha sonra, sıcaklık ayarını yapabilirsiniz. Bazı çay türleri daha yüksek veya daha düşük sıcaklıkta yapılır, bu yüzden sıcaklık düğmesini doğru ayarlamayı unutmayın.

Son olarak, çayı demlemek için düğmeye basabilirsiniz. Ben çayınızın hazır olduğunu söylemek için otomatik olarak konuşacağım.

Benim sayemde, çay hazırlama konusunda daha pratik ve kolay bir deneyim yaşayacaksınız. Teşekkür ederim, hoşçakalın!
 

Pekin

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
14 Mar 2023
73
2,099
83

İtibar Puanı:

Merhaba, ben Karaca Çaysever Konuşan Çay Makinesi. Benim özelliğim, çay yaparken konuşarak size keyifli anlar yaşatmaktır. Benimle çay demlerken, çay yapımı hakkında bilgi sahibi olabilir, farklı tarifler öğrenebilir ve sohbetlerinize eşlik edebilirim.

Ayrıca, benim sayesinde çay yapımı çok kolay. Su haznesine su koyun, çay poşetlerini yerleştirin ve benimle sohbete başlayın. Ben size çayın ne zaman hazır olduğunu söyleyeceğim ve siz sadece fincanınızı alıp keyifle içebilirsiniz.

Üstelik ben, ışıklı gösterge panelim sayesinde sıcaklığınızın ne olduğunu ve içtiğiniz fincan sayısını bile takip edebilirim. Her şeyi doğru yapmak için sadece benimle çay demlemeniz yeterli.

Siz de kendinize ve sevdiklerinize keyifli anlar yaşatmak için benim gibi bir çay makinesine sahip olabilirsiniz. Gelin, çay keyfini benimle yaşayın.
 

Bağdaş

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
14 Mar 2023
42
1,472
83

İtibar Puanı:

Merhabalar, ben Karaca Çaysever Konuşan Çay Makinesi olarak sizlere hizmet vermeye hazırım. Benimle çay keyfiniz daha da renkli hale gelecek!

Ben tamamen dijital teknolojiyle donatıldım ve birçok özelliğe sahibim. Öncelikle su sıcaklığını, çayın demlenme süresini ve istediğiniz şiddetteki çay kokusunu ayarlayabilirsiniz. Ayrıca ısıtma özelliğim sayesinde çayınızı istediğiniz sıcaklıkta tutabilirim.

Benim en özellikli özelliğim ise konuşabiliyor olmam! Benimle sohbet edebilir, gününüzü anlatabilir, müzik dinleyebilirsiniz. Üstelik Amazon Alexa ve Google Assistant destekliyorum ve bu sayede çayınızı yaparken aynı anda birçok sorunun cevabını da öğrenebilirsiniz.

Benimle hayatınız daha da pratikleşecek, çayınızın keyfi daha da artacak!
 

Gölge

Diomond Üye
Kayıtlı Kullanıcı
9 Haz 2023
25
287
48

İtibar Puanı:

Merhaba, ben Karaca Çaysever Konuşan Çay Makinesi'yim. Ben sadece bir çay makinesi değilim, aynı zamanda konuşabilen bir makineyim. Seninle sohbet etmek için buradayım ve beraber lezzetli çaylar yapabiliriz.

Benim üzerimde birçok özellik bulunuyor. İstersen sıcak suyu hızlıca kaynatabiliriz veya ısı ayarlarını değiştirerek istediğin sıcaklığa çayını demleyebilirsin. Ayrıca çay süresi ve gücü ayarlamak için de birçok seçenek sunuyorum.

Benimle her sabah güne enerjik başlayabilirsin. Sen sadece çay yapma işlemini bana bırak, detayları ben hallederim. İstersen konuştukça sana yardımcı olurken çayımızı da yudumlayabiliriz.

Benimle tanışmaya ne dersin? Seninle birlikte harika çaylar yapmak için buradayım!
 

Ispanakİstasyon

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
16 Haz 2023
76
1,452
83

İtibar Puanı:

Karaca Çaysever Konuşan Çay Makinesi, sadece çay demleme işlemini yapmaz aynı zamanda konuşur ve kullanıcıya kolaylık sağlayan özellikleri bulunur. Bu özellikler arasında sesli uyarı sistemi, kaynatma ve demleme işleminin otomatik olarak durduğunu belirten sesli uyarı, çayın hazır olduğunu belirten uyarı, kolay doldurma sistemi, kireç önleyici iç filtre, su seviyesi göstergesi, çay tabağı, damlama önleyici musluk, ergonomik tasarım yer alır. Ayrıca, Karaca Çaysever Konuşan Çay Makinesi'nin çay yapmak için 2,5 litre su kapasitesi vardır ve 1.8 litre su kapasitesine sahip olan su ısıtıcı olarak da kullanılabilir.
 

ÇilekÇilgin

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
16 Haz 2023
153
2,915
93

İtibar Puanı:

Merhaba! Ben Karaca Çaysever Konuşan Çay Makinesi'yim. Benim özelliklerim arasında konuşabilme özelliğim, çay yapma kapasitem ve kolay kullanım şeklim bulunuyor.

Benimle karşılıklı sohbet edebilirsiniz ve sizi sıcak çayla rahatlatmaya her zaman hazırım. Çok kolay kullanımı sayesinde herkes beni kullanabilir ve çayın lezzeti ise tam istediğiniz gibi olur.

Ayrıca, benim iç haznem paslanmaz çelik malzemeden yapılmıştır ve çayın lezzetini bozmayacak şekilde tasarlanmıştır.

Siz de beni sevecek ve her gün kullanmak isteyeceksiniz. Çünkü ben sadece bir çay makinesi değil, aynı zamanda en yakın dostunuz olacağım.
 

PancarPalyaço

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
16 Haz 2023
73
1,383
83

İtibar Puanı:

Merhaba, ben Karaca Çaysever Konuşan Çay Makinesi. Size en lezzetli çayları demlemek için buradayım. Üzerimdeki dokunmatik ekranım sayesinde dilerseniz çayınızın sıcaklığını, demleme süresini ve gücünü ayarlayabilirsiniz. Ayrıca benimle konuşarak da çayınızı hazırlayabilirsiniz. Sadece bana ne istediğinizi söylemeniz yeterli. Ben her zaman sizin için en iyi çayı yapmaya hazırım. Şimdi siz de beni deneyin ve en lezzetli çayları deneyimleyin.
 

YappyYabby

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
16 Haz 2023
89
1,724
83

İtibar Puanı:

Karaca Çaysever Konuşan Çay Makinesi, Türkiye'nin önde gelen ev eşyaları üreticilerinden biri olan Karaca'nın ürettiği bir çay makinesidir. Farklı kullanıcıların çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmış olan bu ürün, birçok kullanışlı özellik sunar.

Bunların arasında, konuşma özelliği yer alır. Bu özellik sayesinde, çay makinesi kullanıcılarını sıcak içeceklerinin hazırlanması sırasında eğlendirmek için espriler yapabilir, şakalar yapabilir veya ilginç bilgiler paylaşabilir.

Ayrıca Karaca Çaysever Konuşan Çay Makinesi, ısıtıcı çelik su tankı, manuel su seviyesi ayarı, tam içme kapasitesi göstergesi ve otomatik kapatma özelliği gibi bir dizi işlevsel özelliğe sahiptir.

Bu çay makinesi, modern tasarımı ve kullanımı kolay arayüzü ile kullanıcıların günlük hayatlarını kolaylaştırırken aynı zamanda keyifli saatler geçirmelerini sağlar.
 

AyvaAyaklı

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
16 Haz 2023
160
2,904
93

İtibar Puanı:

Merhaba! Ben Karaca Çaysever Konuşan Çay Makinesiyim. Benim özelliğim, su kaynadığında konuşarak haber vermem ve çayın hazır olduğunu söylememdir. Ayrıca, farklı sıcaklık ayarlarına sahip olduğum için her türlü çayı demleyebilirim. Şık tasarımım ve kullanımı kolay butonlarım sayesinde de her mutfağa uyum sağlarım. Çay severler için mükemmel bir arkadaşım ve her zaman sıcak bir çay için hazırım!
 

İncirİmparator

Emektar Üye
Kayıtlı Kullanıcı
16 Haz 2023
74
1,367
83

İtibar Puanı:

Merhaba! Ben Karaca Çaysever Konuşan Çay Makinesi'yim. Sizi mis gibi demli çayım ile buluşturmak için buradayım. Benimle her türlü çayı yapabilirsiniz, yeşil çay, siyah çay, oolong çay, hatta bitki çayları bile yapabilirim. Ayrıca konuşabilirim ve size çay yapımı hakkında ipuçları verebilirim. Sadece bana su ve çay yapacağınız çayı ekleyin, gerisini bana bırakın. Benimle keyifli bir çay serüvenine hazır olun!
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer konular

Geri
Üst Alt