Çocukluk Anılarınızdan En Komikleri

Paylaşımı Faydalı Buldunuz mu?

• Evet

Oy: 17 100.0%
  • Hayır

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    17

Gicik.Org 

Moderator
30 Eki 2024
873
8,592
93

İtibar Puanı:

😂 Çocukluk Anılarınızdan En Komikleri: Küçük Yaramazlıklarla Dolu Neşe Dolu Günler

Çocukluk, hayal gücümüzün sınır tanımadığı, her gün yeni şeyler keşfettiğimiz, ufak yaramazlıklarla dolu bir dönemdir. Kimi zaman gülümseten, kimi zaman kahkahalar attıran bu tatlı anılar yıllar geçse de yüzümüzü güldürür. İşte çocukluk yıllarınızdan kalma, unutulmaz ve komik anılardan bazıları!

🐢 1. Kaçan Kaplumbağa Operasyonu

Bir gün evde kaplumbağa besliyorduk ve onu bahçeye bırakıp gözden kaybettik. Saatlerce aradık, bulamadık. O akşam yatağıma girdiğimde ayağımın ucunda kaplumbağayı buldum! Meğer yavaş yavaş tüm evi gezip yatağıma kadar gelmiş. Ailede “uyuyan kaplumbağa” hikayesi o günden beri komedi malzemesi oldu. 😊

🍰 2. Pastaya Üfleme Krizi

Bir doğum günü partisinde, doğum günü sahibi olmama rağmen başka bir arkadaş pastanın mumlarını üflemekte ısrar etti. Tam üflemeye hazırlanırken, aniden mumu kaptı ve üfledi. Fotoğraflarda ben şaşkın, o ise kahkahalarla gülen bir yüz ifadesiyle çıktı. Ailem her doğum günü “Bu defa sen üfle!” diyerek beni güldürür.

🐱 3. Kedi Zannettiğim Oyuncak

Küçükken dışarıdan eve aldığım oyuncağımı kedi sanıp korktuğum bir gün vardı. Oyuncak bir şekilde hareket etmişti ve ben bütün gece boyunca o “kedi”nin evin içinde gezdiğini düşündüm. Sabah uyandığımda her şey yerli yerindeydi. O günden sonra ailede “kedi korkusu” espri konusu oldu.

🎈 4. Uçan Balonum

Bir doğum günü partisi sonrasında balonlarımı kaptım ve eve döndüm. Ancak ertesi gün yanlışlıkla balonu pencereden kaçırdım ve o an “Balonum gökyüzüne gidiyor!” diye ağlamaya başladım. Ailem her defasında “Bak balonların gökyüzünde seni bekliyor!” diyerek beni güldürdü. 😊

🌳 5. Ağaçtaki Dalların Peşinde

Bir gün bahçede bir ağaca tırmanmaya karar verdim. Dalların en uç noktasına kadar gittim ama geri dönemeyince ailemden yardım istemek zorunda kaldım. Sonunda babam gelip beni kurtardı ve “Ağaç dalından süs aldık” diye takılmaya başladı.

🎂 6. Pastanın İçine Gizlenme

Küçükken pastaların içine oyuncak saklayıp misafirlere “sürpriz yapmayı” çok severdim. Bir gün pastanın içine sakladığım oyuncak bıçakla kesilince herkes şok oldu! Artık ailede pastanın içinde sürpriz arayan biri haline geldim.

🥤 7. Gizli İçecek Olayı

Bir gün misafirler için saklanan gazozları fark etmiştim. Hepsini gizlice açıp içtim ve boş şişeleri dikkatlice kapatarak yerlerine koydum. Annem şişeleri alıp servis etmek istediğinde hepsinin boş olduğunu fark ettiğinde yüz ifadesi unutulmazdı! 😊

🎭 8. Oyuncakları Saklama Yarışı

Küçükken oyuncaklarımı odanın dört bir yanına saklar ve sonra onları bulmaya çalışırdım. Bir gün o kadar iyi saklamışım ki, haftalarca bulamadım. O oyuncak hala bulunamayınca ailede “oyuncak hazine avcısı” olarak anıldım.

🐶 9. Bahçedeki Yaramazlık

Küçükken köpeğimle bahçede oyun oynarken toprak kazma yarışına girmiştik. Evin önünde kocaman bir çukur açmıştık. Babam eve geldiğinde bu “inşaat alanını” görünce önce şaşırdı, sonra hepimiz kahkahalarla güldük.

🦷 10. Diş Perisi Bekleyişi

Bir gece dişim düştüğünde diş perisinin geleceğine inanıp yastığımın altına koydum. Sabah uyandığımda dişimi yerinde bulunca üzülmüştüm. Annem hemen diş perisinin geciktiğini ama gelecek sefere geleceğini söyledi. 😊

🍝 11. Spagetti Faciası

Bir gün spagetti yemeye çalışırken tüm tabağı üzerime dökmüştüm. Üstüm başım makarna sosuna bulanmıştı ve herkes gülmekten kendini alamadı. O günden sonra her spagetti yemem anında “Acaba dökülecek mi?” esprisi yapılır.

🐢 12. Kaplumbağa Yarışı

Küçükken kaplumbağalarımızla yarış yapmaya karar vermiştik. Kaplumbağaların yavaşlığından dolayı yarış hiç bitmeyince herkes sabırsızlıkla beklemeye başladı. O günden sonra ailede “kaplumbağa hızında yarış” esprisi yapılır oldu.

🎩 13. Büyücü Şapkası ve Yüz Boyama

Bir Cadılar Bayramı’nda büyücü kılığına girmiştim. Ancak yüz boyasını biraz fazla kaçırınca aynaya baktığımda kendimi korkutmuştum. Ailem bu komik yüz ifademle fotoğrafımı çekip, her bayram o fotoğrafı göstererek beni güldürür. 😊

🌧️ 14. Yağmurda Dans Krizi

Bir yaz günü yağmur yağarken dışarı çıkıp dans etmeye karar verdim, ama kayıp çamura düştüm. Üstüm başım çamur içinde eve dönünce ailem bu “dans gösterisini” kahkahalarla izledi.

💼 15. Çantada Gizli Hazine

Küçükken gizlice annemin çantasını karıştırır ve içine oyuncak saklardım. Bir gün annem iş yerine gittiğinde çantasından bir sürü oyuncak çıkmış! İş dönüşünde bana bu tatlı sürprizini anlatırken ikimiz de gülmeden edemedik. 😊

💬 Siz de Çocukluk Anılarınızı Bizimle Paylaşın!

Çocuklukta yaşadığımız bu tatlı ve komik anılar, yıllar geçse de hayatımıza neşe katar. Peki sizin de çocukluk döneminizde yaşadığınız böyle eğlenceli anılar var mı? Bu tatlı hikayeleri bizimle paylaşarak geçmişe dönüp birlikte kahkahalar atabiliriz!

Geri
Üst Alt