Çocukların Söylediği En Komik Sözler

Paylaşımı Faydalı Buldunuz mu?

• Evet

Oy: 15 100.0%
  • Hayır

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    15

Gicik.Org 

Moderator
30 Eki 2024
873
8,592
93

İtibar Puanı:

😂 Çocukların Söylediği En Komik Sözler: Küçüklerden Gelen Büyük Kahkahalar

Çocuklar, dünyaya olan saf bakışları, masum soruları ve mantıklı cevaplarıyla bizleri hep güldürmeyi başarır. Bir anda ağzından çıkan şaşırtıcı sözler, yüzümüzde gülümseme bırakır. İşte, çocukların söylediği ve kahkahalarla hatırlanan en komik sözlerden bazıları!

🍕 1. “Pizza Mutlulukla Yapılıyor”

Yeğenimle pizza yaparken ona sordum: “Pizzayı neden bu kadar çok seviyorsun?” Beni hiç bekletmeden, “Çünkü pizzanın içinde mutluluk var! Mutlulukla yapılıyor, bu yüzden herkes pizzayı seviyor” diye cevap verdi. Küçücük bir dilimdeki büyük mutluluk felsefesi! 😊

🧦 2. “Çoraplarımın Eşi Nerede?”

Yeğenim çoraplarını giymeye çalışırken birini bulamıyordu ve sinirlenerek dedi ki: “Çorapların hepsi nerede toplanıyor da ben onları bulamıyorum? Çorapların özel bir evi mi var?” Çorapların kaybolma sırrını henüz çözemedik ama o tatlı öfkesi hâlâ bizi güldürüyor.

🐱 3. “Kediler Gerçekten Miyav mı Diyor?”

Minik kuzenim bir gün kafasında şu soruyla geldi:

• “Kediler neden ‘miyav’ diyor? Gerçekten konuşuyorlar mı?” Ona, kedilerin konuşmadığını ama kendilerini böyle ifade ettiklerini söyledim. Bir süre düşündü ve “O zaman bizimle aynı dili konuşsalar ne diyebilirlerdi acaba?” diye ekleyince hepimiz gülmekten kendimizi alamadık.

🍭 4. “Yediğimiz Şekerler Nereye Gidiyor?”

Yeğenim, tatlı yemeyi çok seven biri. Bir gün elinde bir şekerle bana gelip ciddi bir yüz ifadesiyle sordu:

• “Bu şekerler içimizde ne yapıyor, büyümemize mi yardım ediyor?” Ona tatlının içindeki şekerin vücudumuzdaki enerjiyi artırdığını anlatmaya çalıştım. Ama “İyi ki içimizde kalmıyor, yoksa bütün şekerler içimde olurdu!” deyince kahkahalarla güldük.

📞 5. “Telefonda Neden Görünmüyorum?”

Bir gün ev telefonunu eline aldı ve bana bakarak, "Beni burada neden göremiyorsun?" diye sordu. Ona bu telefonun kamerasız olduğunu söyledim. Cevabı ise: “O zaman neden bu kadar eski telefon yapmışlar?!” Telefonsuz büyüyen günlerimizi hatırladıkça onun bu tepkisine hepimiz katıla katıla güldük. 😊

🌞 6. “Güneşle Ay Kardeş mi?”

Tatilde, gökyüzünü izleyen yeğenim birden bana dönüp çok ciddi bir şekilde sordu:

• “Güneş ve Ay kardeş mi?” Bu sorusuna şaşırıp “Neden öyle düşünüyorsun?” dediğimde, “Çünkü gökyüzünde birlikte yaşadıkları için kardeş olabilirler” dedi. Dünyaya bu tatlı ve basit bakışı hepimizi etkiledi ve kahkaha dolu bir sohbete dönüştü.

🎂 7. “Pastadan Büyümek”

Doğum gününde, yaş pastayı üflemek üzereyken minik kardeşim birden bana sordu:

• “Bu pastayı yiyince büyüyoruz mu?” Anlam veremeyip sordum: “Neden büyüyelim ki?” Cevap verdi: “Çünkü her doğum gününde pastayı yiyince yaşlanıyoruz!” O an hepimiz mantığındaki tatlı espriyi fark ettik ve gülmekten kendimizi alamadık. 😊

🧚 8. “Diş Perisi Dişle Ne Yapıyor?”

Bir gün dişi düşen yeğenim gelip sordu:

• “Diş perisi benim dişimle ne yapacak ki?” Durumu ona anlatmaya çalışsam da kafasındaki diş perisi sorusu hiç gitmedi. Bu sorunun cevabını hiçbir zaman tatmin edici bir şekilde bulamasa da hepimizi güldürdü!

🍔 9. “Hamburgerde Kaç Et Var?”

Bir gün hamburger yerken, kuzenim ansızın bana sordu:

• “Bu hamburgerde kaç tane inek var?” Bir an şaşkınlıkla bakıp cevap veremedim ama sonra ona “Bir tane var” dedim. Üzerine şöyle dedi: “O zaman başka hamburgerler ineksiz mi?” Bu tatlı mantığı o günkü tüm sohbetimizi kahkahaya çevirdi.

🎩 10. “Baba, Bu Teyze Neden Pijama Giyiyor?”

Bir gün dışarıda, rahat bir kıyafet giymiş bir arkadaşımızla karşılaştık. Minik kuzenim ona bakıp babasına “Bu teyze neden pijamayla dışarı çıkmış?” diye sordu. Herkes gülme krizine girdi ve kıyafetlerin aslında bir stil olduğunu anlatmaya çalıştık.

☕ 11. “Çay Kaç Yaşında İçilir?”

Bir gün çay içen yetişkinleri izleyen küçük kardeşim birden bana dönüp, “Bu çayı ne zaman içmeye başlayacağım?” diye sordu. Ona çayın büyüdüğünde içileceğini söyledim. Şöyle bir bakıp, “Ama ben büyüdüğümde limonata içeceğim!” diyerek kendine özgü bir karar almıştı bile. 😊

🐥 12. “Civcivler Yumurtanın İçinde Nasıl Yaşıyor?”

Bir sabah kahvaltıda yumurta yerken küçük kardeşim “Civcivler bu yumurtanın içinde nasıl yaşıyor?” diye sordu. Ona bunun bir tavuk yumurtası olduğunu anlatmaya çalıştım ama bir türlü “Yumurta içinde hayat nasıl?” sorusundan vazgeçmedi. O günden sonra her kahvaltıda bize bu soruyu sormadan geçmedi.

🌍 13. “Dünya Dönerken Biz Neden Hissetmiyoruz?”

Bir gün televizyonda Dünya’nın döndüğünü öğrenen yeğenim bana çok ciddi bir yüz ifadesiyle “Madem dünya dönüyor, biz neden hissetmiyoruz?” diye sordu. Durumu ona açıklamaya çalışsam da sonunda “O zaman dünya kibar davranıyor” deyip konuyu tatlı bir şekilde kapattı. 😊

🥤 14. “Kola Neden Yetişkinlere Özel?”

Bir gün piknikte gazoz içen çocuklara bakıp “Bu kola neden bize yasak?” diye sordu. Ona kolanın aslında bir içecek olduğunu ama çok da sağlıklı olmadığını söyledim. Kendi bakış açısıyla şöyle bir yorum yaptı: “Demek ki yetişkinler sağlıksız şeyleri çok seviyor!”

📅 15. “Yarının Hangi Gün Olduğunu Nereden Biliyoruz?”

Bir gün takvimde yarını gösterdiğimde minik kardeşim ciddi bir şekilde bana dönüp “Yarının hangi gün olduğunu kim bilebilir?” dedi. Ona takvimi gösterdim ama hâlâ bu gizemli soruya anlam veremediği için kendince “Belki de yarın başka bir gün gelir” diye yorum yaptı. 😊

💬 Siz de Benzer Komik Çocuk Sözleri Yaşadınız mı?

Çocukların soruları, mantıkları ve ilginç yorumları yüzümüzde her zaman bir tebessüm bırakır. Peki sizin de çocuklardan duyduğunuz böyle komik sözler var mı? Anılarınızı bizimle paylaşarak bu tatlı serüvene katkıda bulunabilirsiniz!

Geri
Üst Alt